Eerste Sinoboom AB10J hoogwerkers voor Australië

De eerste AB10J kniktelescoophoogwerkers van Sinoboom die in Australië arriveren, zullen begin april worden geleverd aan Sinoboom Australia.

Na PDI-controles wordt een snelle acceptatie door klanten uit de verhuursector van Sinoboom Australia in het hele land verwacht.

De AB10J, een recente toevoeging aan de productlijn van de Sinoboom-kniktelescoophoogwerker, is geoptimaliseerd voor offroad-prestaties. Met een actieve oscillatiefunctie, een klimvermogen van 40%, 4WD en een grote bodemvrijheid is hij bij uitstek geschikt voor werkzaamheden op oneffen terrein en buitenterreinen. Bovendien maakt een kantelhoek van 3° / 4,5° (van links naar rechts / van voren naar achteren) het werken op oneffen terrein verder mogelijk en helpt het de algehele werkefficiëntie te verbeteren. De hele machine weegt minder dan 5 ton, waardoor transport per vrachtwagen en in stedelijke omgevingen gemakkelijker wordt.

Mitch Ely, General Manager van Sinoboom Australia, zei: “De AB10J is een geweldige aanvulling op de producten die we onze klanten aanbieden. Voor veeleisende buitenbouwprojecten is dit een betrouwbare en efficiënte machine die een uitstekend investeringsrendement zal opleveren. “

De AB10J biedt een platformhoogte van 10,39 m, een vrije doorgang van 6,12 m en een maximale horizontale reikwijdte van 5,75 m. Het platformvermogen van 250 kg is ruim voldoende voor het vervoer van twee inzittenden en hun gereedschap. Net als andere Sinoboom-hoogwerkers is hij voorzien van een 7-inch LED-display voor eenvoudige, handmatige probleemoplossing en kalibratie zonder gereedschap, waardoor de uitvaltijd wordt geminimaliseerd en het onderhoud wordt vereenvoudigd.

Overig nieuws