Jekko stelt distributeur aan in Taiwan

De Italiaanse spinkraanfabrikant Jekko heeft Young Mood Enterprise aangesteld als officiële distributeur in Taiwan.

Het bedrijf is gevestigd in de stad Taoyuan, ten zuidwesten van Taipei, met een vestiging in het nabijgelegen Daxi en een andere in Changhua, verder naar het zuiden, nabij Taichung. Het werd in 2003 opgericht als distributie- en after-salesbedrijf en biedt nu vorkheftrucks en materiaalbehandelingsapparatuur van Linde, Fassi-laadkranen en Dematic-bovenloopkranen aan. Het heeft nu het volledige assortiment Jekko-kranen aan zijn portfolio toegevoegd. De eerste units zijn inmiddels gearriveerd en zullen worden gebruikt om de producten te demonstreren aan Young Mood-klanten.

Chief executive Michael Chen zei: “We zijn verheugd om met Jekko samen te werken en zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap concrete voordelen voor onze klanten zal opleveren, waardoor ze toegang krijgen tot een breed scala aan geavanceerde oplossingen in de hijs- en materiaalbehandelingssector.”

Verkoop- en marketingdirecteur Alberto Franceschini van Jekko voegde hieraan toe: “Er is geen twijfel dat het economische zwaartepunt naar het oosten verschuift. Met een zeer dynamische economie, een natuurlijke neiging tot innovatie en een aanleg voor geavanceerde technologische producten van hoge kwaliteit, is Taiwan voor ons de ideale springplank om de Aziatische markt te betreden. Bovendien werkt Young Mood al vele jaren samen met Europese merken zoals Fassi, waardoor de culturele doorgang gemakkelijker zal zijn dan op andere markten. Bovendien zijn de handelskracht en positiviteit van Michael Chen de toegevoegde waarde die ons doet vertrouwen op Jekko’s.

Bron

Overig nieuws