Sinoboom opent hoogwerker-productielijn

Sinoboom is officieel begonnen met de productie van zijn nieuwe ultramoderne hoogwerker-productielijn in Ningxiang, China. Vertegenwoordigers van IPAF, de China Construction Machinery Industry Association, lokale Ningxiang-regeringsleiders en toonaangevende Chinese verhuurbedrijven woonden op 28 juli de lancering bij.

Tijdens de ceremonie heeft Sinoboom-voorzitter Liu Guoliang uiteengezet hoe het bedrijf zijn assortiment zal blijven verbeteren. De telescopische serie zal variëren van 12m-56m, en de knikreeks van 12m-46m, terwijl een milieu-upgrade gepaard zal gaan met de lancering van nieuwe Lithium-accu-aangedreven producten.

Momenteel is de maandelijkse capaciteit van de nieuwe productielijn 300 eenheden. De fabrikant zei dat de nieuwe lijn alle productiegebieden aanzienlijk heeft verbeterd, dankzij een K3-productiemanagementsysteem, een MES intelligent controlesysteem en een LCD-statusdisplay. Het lanceringsevenement bestond uit een demonstratie voor workshops.

IPAF-CEO Tim Whiteman benadrukte de noodzaak voor verhuurbedrijven en fabrikanten van hoogwerkers om zich te concentreren op de veiligheid van de gebruiker. Sinoboom is het eerste IPAF trainingscentrum in China, met de faciliteiten om grote aantallen operators te trainen.

Andere vooraanstaande gasten die aanwezig waren bij het evenement waren Yan Jun, president van China Construction Machinery Industry Association; Feng Zhijun, locoburgemeester van Ningxiang City, en Zheng Qi, plaatsvervangend secretaris van de partij werkende commissie van Ningxiang High-tech Zone en directeur van het directiecomité.

Overig nieuws