JCB neemt Californische dealer over

JCB North America heeft zijn dealer voor de regio Los Angeles -JCB in Zuid-Californië overgenomen van Yale / Chase Equipment and Service.

JCB blijft het bedrijf runnen onder de huidige naam JCB in Zuid-Californië en zal de meeste leden van het bestaande team in dienst nemen om de continuïteit te verzekeren en zal daarbij ook de aangrenzende provincies richting San Diego bestrijken.

JCB vice president, West Coast David Hill zei: “De weg van Los Angeles naar San Diego, inclusief Valencia in het noorden en San Bernardino in het oosten, is een belangrijke markt voor JCB in Noord-Amerika. Het Yale / Chase-team heeft de afgelopen zes jaar een solide basis gelegd. We zijn verheugd om verder te bouwen op hun werk en verder te investeren om de bouwmachines en service te leveren die JCB-klanten vragen.”

Roger Ketelsleger, de huidige eigenaar en chief executive van Yale / Chase Equipment and Service voegde hieraan toe: “Het bouwen van het JCB-dealerbedrijf was een lonende uitdaging. De tijd is rijp voor JCB om hun passie voor het bedrijf en de kennis van de regio te delen om JCB van SoCal naar een hoger niveau te tillen.”

Overig nieuws