mateco neemt Pradel over

Het grootste verhuurbedrijf van Duitsland, mateco, heeft de Duitse regionale hoogwerkerverhuurder Pradel Arbeitsbühnen overgenomen, met zijn twee locaties in Noordoost-Duitsland.

Pradel, opgericht in 1990, runt een vloot van ongeveer 150 machines, waaronder autohoogwerkers, schaarhoogwerkers en spinhoogwerkers op twee locaties, Cottbus en Frankfurt an Oder, beide ten zuidoosten van Berlijn. Zij treden toe tot het vestigingennetwerk van mateco in de Noordoostelijke regio van Duitsland, waaronder Berlijn, Leipzig en Dresden.

De Pradel-locaties blijven zonder verandering functioneren op het gebied van wagenpark en personeel. Hoewel branding in de loop van de tijd moet worden omgezet naar mateco. Er zijn geen details betreffende de transactie vrijgegeven.

Overig nieuws