Riwal UK benoemt technisch manager

Marc Johnson
Kantoor en schoolKantoor en school

Riwal UK heeft Marc Johnson benoemd tot nationaal technisch manager voor het Verenigd Koninkrijk.

Johnson zal verantwoordelijk zijn voor alle kwesties met betrekking tot de kwaliteit en de technische specificatie van de uitrusting van de Britse activiteiten, aangezien het een programma opstart om zijn Britse verhuurvloot uit te breiden en zijn verkoopactiviteiten te intensiveren.

Johnson komt van Nationwide Platforms / Loxam, waar hij technisch directeur van het Verenigd Koninkrijk was. Hij vervoegde zich bij het Nationwide / Lavendon-team toen hij in 2007 operationeel directeur werd voor Panther Platforms, dat het een jaar eerder had overgenomen. Hij werd overgeplaatst naar Nationwide Platforms als regiodirecteur in het zuidoosten.

Riwal UK countrymanager, Mick Ledden, zei: “We zijn verheugd dat Marc zich bij Riwal heeft gevoegd. Zijn ervaring, expertise en leiderschapskwaliteiten zullen cruciaal zijn voor onze plannen om onze services uit te breiden en tegelijkertijd klanten de technisch meest bekwame hoogwerkeroplossingen op de markt te bieden.”

Johnson voegde hieraan toe: “Ik ben erg verheugd deel te kunnen uitmaken van een bedrijf dat zoveel belang hecht aan kwaliteit en innovatie bij het aangaan van de grote uitdagingen voor de sector van de hoogwerkers en, nog belangrijker, die van onze klanten. Er is hier energie en enthousiasme over Riwal in het VK en het wordt volledig ondersteund door een wereldwijde onderneming, wat ons geweldige kansen biedt om fantastische waarde te leveren in alle commerciële sectoren.”

Overig nieuws