Paavolainen verlaat Dinolift

Petri Paavolainen, managing director van Dinolift, heeft het bedrijf verlaten.

Hij trad af op 28 juni 2019 terwijl Karin Nars, de uitvoerend voorzitter van de onderneming, vanaf dezelfde datum de functie van gedelegeerd bestuurder op zich zou nemen.

Het bedrijf zei in een verklaring: “We willen Petri graag bedanken voor zijn waardevolle bijdrage aan Dinolift. Onder zijn leiding heeft Dinolift, samen met het managementteam en personeel, een recordomzet bereikt, uitgegroeid naar nieuwe markten en nieuwe productgroepen. We willen Petri het beste wensen in zijn toekomstige carrière. ”

Paavolainen trad in maart 2014 in de functie van gedelegeerd bestuurder en was sinds 2012 lid van de raad van bestuur. Voordat hij bij Dinolift kwam, werkte hij 12 jaar voor Konecranes, laatstelijk als hoofd van de bedrijfsontwikkeling voor Europa.

Overig nieuws