JLG introduceert upgrade online bestelsysteem

JLG Industries, Inc. heeft een nieuwe versie van zijn online bestelsysteem voor onderdelen gelanceerd. De geüpgradede Online Express biedt klanten een eenvoudig te gebruiken interface die verschillende nieuwe uitbreidingen biedt die toegankelijk zijn via mobiele apparaten, tablets en desktops, aldus JLG.

“JLG evalueert voortdurend feedback van klanten om een ​​snelle en gemakkelijke aankoopervaring te bieden”, aldus Travis Myers, directeur productondersteuning van JLG. “De verbeterde Online Express is een efficiënte, gebruiksvriendelijke inkooptool waarmee klanten onderdelen voor hun hele wagenpark kunnen bestellen.”

Enkele belangrijke kenmerken van de nieuwe Online Express omvatten: Verbeterde zoekmogelijkheden op onderdeel, omschrijving of serienummer; Nieuw winkelwagentje voor het bekijken van bestellingen en het verbeteren van de kassa; Interactieve handleidingen zijn nu mobielvriendelijk en kunnen op serienummer worden doorzocht; Administrator-functies waarmee klanten hun eigen gebruikers kunnen toevoegen en beheren; Nieuwe functie voor de winkellijst maakt gemeenschappelijke onderdelen sneller en eenvoudiger opnieuw te ordenen; en vrachtoffertes bieden inzicht in de beschikbaarheid van onderdelen en volledige vrachtkosten.

Myers voegde hieraan toe: “Online Express helpt klanten bij het plaatsen van bestellingen vanaf elke locatie op elk apparaat en biedt nu een intuïtieve gebruikerservaring, verbeterde sitenavigatie en eenvoudigere herschikking van onderdelen.”

Overig nieuws