Tsjechische dealer voor Bronto

ComputerComputer

De Finse hoogwerkerfabrikant Bronto Skylift heeft het Tjechische THT Polička aangesteld als zijn nieuwe distributeur voor de hoogwerkers gemonteerd op brandweerwagens.

THT neemt het over van DIK Consulting – dat aan boord blijft als servicecontact totdat de volledige overgang is voltooid. THT werd in 1899 opgericht als fabrikant van brandapparatuur en accessoires en is al meer dan honderd jaar actief in de brandweer. Het bedrijf is gevestigd in Polička, ongeveer op gelijke afstand van Praag, Brno en Ostrava, en biedt momenteel een reeks brandbestrijdingsvoertuigen evenals een breed scala aan andere producten voor redding en brandbestrijding.

Dominik Keller van Bronto Skylift zei: “We zijn DIK Consulting en Jiri Kollar zeer dankbaar voor zijn steun in de afgelopen jaren en vooral voor de hulp die hij tijdens de overgangsperiode kan bieden. De samenwerking met THT Polička zal ons een groter bereik geven in dit gebied en we kijken er naar uit. ”

Klejn Vojta van THT Polička voegde eraan toe: “In samenwerking met Bronto Skylift zijn we klaar om verder te bouwen aan onze goede reputatie bij brandweerlieden in Tsjechië. Ons doel is om uitgebreide diensten te bieden aan alle Tsjechische klanten. ”

Overig nieuws