Nieuwe directeur voor Hyva Duitsland

Kantoor en schoolKantoor en school

Hyva heeft Olav Berkelmans aangesteld als algemeen directeur van Hyva Duitsland.

Berkelmans zal verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van verkoopstrategieën en de belangrijkste distributiekanalen voor het volledige assortiment van Hyva in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Hij komt vanuit de internationale logistieke groep Kuehne + Nagel, waar hij global business manager was, nadat hij in 2014 bij dat bedrijf kwam.

Voordat hij bij Kuehne + Nagel kwam, werkte hij zes en een half jaar bij Penske Logistics, van projectmanager tot supply chain manager en begon zijn carrière bij Jan de Rijk Logistics in 2001, voordat hij in 2007 naar Penske ging.

Berkelmans zei: “Onze focus zal liggen op het verdubbelen van de omvang van de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse activiteiten in de loop van de komende drie tot vijf jaar. We zullen dit bereiken door een betere klantenservice en een grotere klanttevredenheid te leveren. We zullen fysiek dichter bij onze klanten komen door meer partners toe te voegen aan ons gecombineerde verkoopnetwerk, lokale Hyva-dealers en door Hyva gecertificeerde servicepartners en werkplaatsen, in lijn met de servicestrategie van Hyva International. We zullen ook zorgen voor meer efficiëntie binnen de processen en procedures die we nodig hebben om waarde toe te voegen aan de keten.”

Overig nieuws