Bravi lanceert hoogwerker voor autobanden

ValentijnValentijn

Bravi Platforms in Italië heeft een hoogwerker ontwikkeld voor het hanteren van autobanden.

De nieuwe Sprint TL maakt deel uit van het Sprint-assortiment en tilt een bestuurder en maximaal vier autobanden tot een werkhoogte van 5,35 m (17,5 ft), waardoor het gemakkelijker is om banden op te slaan en op te halen.

De Sprint TL kan tot 100 kg heffen – gelijk aan vier standaard autobanden – met behulp van een speciale hijsbeugel die wordt bediend vanuit de werkbak van de bestuurder. de machine heeft een maximale rijsnelheid van 5 km / uur en is smal genoeg om door doorgangen en deuropeningen van 0,81 m breed te passen.

Bravi zei dat de machine “de downtime in het magazijn drastisch zal verminderen en ruimte zal maximaliseren, waardoor het aantal banden dat in een magazijn kan worden opgeslagen in wezen wordt vermenigvuldigd.”

De nieuwe hoogwerker is het werk van de algemeen directeur, Pierino Bravi, en zijn ontwerpteam. “Het normale onderhoud van Europese wagenparken omvat de seizoenswissel van banden”, zei de heer Bravi, “en met deze steeds groter wordende markt, is het noodzakelijk geworden om oplossingen te bedenken om de vermoeidheid van de bestuurder te verminderen, de magazijnruimte te optimaliseren en rekening te houden met een algeheel beter tijdbeheer om een ​​zo groot mogelijk aantal klanten te bedienen. ”

Marina Torres, Sales Manager voor Bravi Platforms, voegt toe; “Het EU-wagenpark voor personenwagens is de afgelopen vijf jaar alleen al met 5,7% gegroeid, van 243 naar 257 miljoen, en uit statistische gegevens blijkt dat er gemiddeld 511 auto’s per 1000 inwoners in de EU zijn. De Sprint TL is dan ook speciaal ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de behoeften van veel bedrijven die in de sector actief zijn.”

Overig nieuws