ALE gaat naar Zweden

ALE opent later dit jaar een nieuw kantoor in Göteborg, Zweden.

De nieuwe operatie neemt deel aan een project dat het bedrijf heeft ontvangen met betrekking tot installatiewerk aan de nieuwe 350 meter lange verticale Hisingsbronbrug, die centraal Göteborg verbindt met de stad Hisingen aan de andere kant van de rivier ,de Gota, aan de westkust van Zweden. De nieuwe brug is ontworpen met een geschatte levensduur van 120 jaar en zal breed genoeg zijn om trams, bussen, auto’s, voetgangers en fietsers te dragen. Het dek is 37 meter breed en bestaat uit een stalen onderconstructie van twee meter hoog en 28 meter breed. Het heeft een hefhoogte van bijna 30 meter.

Het vervangt de bestaande Göta älv-brug, die in slechte staat verkeert en moet worden vervangen om hoge onderhoudskosten te voorkomen. Het project van $ 529 miljoen zal tegen 2022 worden voltooid en zal worden beheerd door Skanska.

ALE is sinds 2011 aanwezig in Scandinavië toen het bedrijf zijn activiteiten in Stavanger, Noorwegen opende.

Overig nieuws