Palfinger benoemt hoofd global product line

ValentijnValentijn

Palfinger heeft Paolo Balugani benoemd als hoofd global product line voor hoogwerkers.

Terwijl hij de nieuwe aanstelling op zich neemt, zal hij zijn huidige functie als algemeen directeur van Palfinger Italië blijven vervullen, maar zal hij ook verantwoordelijk zijn voor de strategische wereldwijde ontwikkeling van het productgamma van het bedrijf voor hoogwerkers, dat momenteel autohoogwerkers en spinhoogwerkers omvat.

Balugani werkt sinds 2013 bij Palfinger, toen de in Oostenrijk gevestigde groep een meerderheidsbelang verwierf in zijn bedrijf Sky Aces, dat hij in 2011 oprichtte. Daarvoor was hij technisch manager bij Oil & Steel, dat hij in 1995 mede had opgericht.

Balugani zei: “Het is een genoegen om deze uitdagende positie over te nemen. Dank aan de familie Palfinger en het bestuur voor het vertrouwen dat ze in mij hebben gesteld. Ik zal mijn best doen om het potentieel van Palfinger over de hele wereld te vergroten door een gemeenschappelijke strategie te implementeren en dicht bij onze klanten en markten te staan. Door de samenwerking van de verschillende productie-installaties en gerelateerde R&D zullen we meer en meer samenwerken om een ​​enorm voorstel voor onze klanten wereldwijd te creëren.”

Overig nieuws