Nieuwe locatie voor Gräber

Het Duitse kraan- en hoogwerkerverhuurbedrijf Gräber Arbeitsbühnen heeft zijn zesde locatie geopend, met een zevende gepland voor het nieuwe jaar.

De nieuwe locatie bevindt zich in Lahr aan de A5 ten noorden van Freiburg, wat bijdraagt ​​aan de uitgebreide dekking van het bedrijf in de zuidwestelijke regio van Duitsland. Het is ook van plan om een ​​nieuwe locatie in Singen te openen, niet ver van de Konstanz-basis.

Als onderdeel van de uitbreiding heeft Gräber 10 Haulotte hoogwerkers toegevoegd aan zijn vloot, waaronder twee 60ft HA20LE Pro knikarmhoogwerkers, een 86ft HT28 RTJ Pro telescoopgiek, een Star 10 mast en zes compacte Rough Terrain schaarhoogwerkers inclusief de 26ft Compact 10DX en 33ft Compact 12DX .

Gräber Arbeitsbühnen werd opgericht in Konstaz in 1996 door Alexander Gräber en voegde zijn tweede filiaal 12 jaar later in 2008 toe, toen het zijn deuren opende in Donaueschingen ten noordwesten van Konstanz. Een derde locatie kwam in 2010 met de opening in Weingarten bij Ravensburg, de vierde vestiging opende in 2017 met Weil am Rhein bij Basel, terwijl de vijfde het volgende jaar kwam met de locatie in Tannheim bij Memmingen, ook in Baden-Württemberg.

Overig nieuws