Corona problematisch voor fabrikanten China

ComputerComputer

Het Corona-virus veroorzaakt ernstige problemen voor veel, zo niet de meeste Chinese fabrikanten van kranen en hoogwerkers, die gesloten blijven of moeite hebben om de productie te hervatten.

Op maandag probeerden verschillende fabrikanten hun faciliteiten te heropenen, maar werden geconfronteerd met serieuze uitdagingen om ​​voldoende werknemers aan het werk te krijgen, waarbij personeel verhinderd werd om te reizen of in quarantaine zijn geplaatst.

Fronteq gaf aan: “Maandag heeft onze fabriek de productie hervat en we zijn erg blij dat al onze werknemers veilig en gezond terug zijn gekomen. Natuurlijk blijven we preventieve maatregelen nemen als persoonlijke beschermingsmiddelen en regelmatig desinfecteren van de voorzieningen. Nu gaan we weer aan het werk en maken we de bestellingen van onze klanten af. “

Bron

Overig nieuws