Almac verhuist naar Ierland

De Italiaanse fabrikant van rupshoogwerkers AlmaCrawler heeft het Ierse service- en inspectiebedrijf Inspectec aangesteld als nieuwe distributeur.

Inspectec, gevestigd in Kildare, nabij Dublin, biedt onafhankelijke inspecties en grondige onderzoeken voor een reeks hijsapparatuur, waaronder hoogwerkers, kranen en graafmachines. Het is ook een zusterbedrijf van SME Plant Sales, dat IHI spinhoogwerkers, hamerbrekers en bouwproducten van Chicago Pneumatic distribueert. Inspectec zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop, service en reserveonderdelen van Almac’s zelfnivellerende rupsgiek- en schaarhoogwerkers in heel Ierland. Het bedrijf heeft zijn eerste eenheid, een Jibbi 1250 Evo, al geleverd aan nutsbedrijf ESB.

Dan Daly, verkoopdirecteur van Inspectec, zei: “We zijn verheugd de erkende dealer te zijn voor het complete AlmaCrawler-assortiment voor heel Ierland. AlmaCrawler bouwt een eersteklas machine en we hebben onze eerste eenheid al verkocht met aanzienlijke interesse voor meer modellen. Ik ben ervan overtuigd dat deze relatie tussen onze twee bedrijven Ierse bedrijven zal helpen nieuwe hoogten te bereiken. “

Oana Samoila, export sales manager bij AlmaCrawler, voegt toe: “We zijn zeer tevreden dat we onze inspanningen in Ierland verder kunnen uitbreiden en dat we deze samenwerking met Inspectec zijn aangegaan. Elke nieuwe dealer die toetreedt tot ons netwerk, krijgt uitgebreide ondersteuning op het gebied van marketing en verkoop, technische opleidingen en het procesbeheer van de after-sales, zodat ze onmiddellijk competent met ons kunnen samenwerken.”

Overig nieuws