Hy-Brid Lifts werkt samen met Skyreach

ComputerComputer

Low-level access fabrikant Hy-Brid Lifts heeft Skyreach Equipment welkom geheten in zijn Mid-Atlantic netwerk.

Skyreach vertegenwoordigt de volledige lijn van Hy-Brid Lifts in verhuur en verkoop. Skyreach heeft in mei PS-1930- en PS-1430-eenheden aan zijn vloot toegevoegd en sindsdien is er 100% huurgebruik en klanttevredenheid opgetekend, aldus de fabrikant. Aannemers in de glas- en gipsplaatindustrie vinden de elektrische aandrijving, het lage gewicht en het LeakGuard-vloeistofinsluitsysteem gunstig, voegde het bedrijf eraan toe.

“Hy-Brid Lifts was een van de eerste fabrikanten van lichtgewicht, compacte schaarhoogwerkers”, zegt Kevin Gray, vice-president van Skyreach Equipment. “Veel van onze klanten werken in unieke toepassingen die lage puntbelastingen vereisen, en toen wisten we dat Hy-Brid-hoogwerkers de perfecte aanvulling zouden zijn. Sommige van onze aannemers vroegen er zelfs bij naam naar.”

De glasindustrie staat centraal voor Skyreach, dat regelmatig glasmanipulatoren en handlers verhuurt. Bij glastoepassingen gelden strikte beperkingen voor vloerbelasting, waaraan Hy-Brid-hoogwerkers voldoen. Bovendien is de Pro-serie van Hy-Brid Lifts voorzien van het LeakGuard-vloeistofinsluitingssysteem van het bedrijf, dat kwetsbare vloeren beschermt tegen mogelijke lekken.

“Al onze klanten zijn onder de indruk van LeakGuard,” zei Gray. “Aannemers die met glas werken, onafgewerkte vloeren en datacenters hebben allemaal baat bij het systeem. We hebben klanten die werken aan historische gebouwen in het centrum van Washington, D.C. en Baltimore. Ze vereisen een lichtgewicht hoogwerker en een lekopvangsysteem. “

“We zijn altijd blij dat Hy-Brid-hoogwerkers op unieke manieren worden gebruikt, waardoor het werk van klanten gemakkelijker wordt”, aldus Terry Dolan, president en CEO van Hy-Brid Lifts. “Kevin en het Skyreach-team zijn bekend met de apparatuur en willen de behoeften en uitdagingen van klanten begrijpen. Dit sluit aan bij onze prioriteiten als bedrijf, dus we zijn blij ze als dealer aan boord te hebben.”

Overig nieuws