Point of Rental opent Duits kantoor

Point of Rental opent een nieuw kantoor in Duitsland, het vijfde kantoor van het bedrijf wereldwijd.

Lea Petzold, die oorspronkelijk uit de regio Hannover komt, zal het nieuwe Duitse team leiden na twee jaar werkzaam te zijn geweest op het Australische kantoor van het bedrijf.

“Ik ben verheugd om de onderneming van Point of Rental in Duitsland te leiden”, zei Petzold. “In samenwerking met Duitse verhuurleiders en mijn collega’s bij Point of Rental kijk ik ernaar uit om onze Duitstalige klanten de best mogelijke verhuursoftware voor hun bedrijf te bieden.”

Wayne Harris, CEO van Point of Rental, zei: “We kijken ernaar uit om samen te werken met Duitse verhuurbedrijven om hun klanten de beste ervaring te bieden.”

Het bedrijf heeft twee softwareproducten in het Duits laten vertalen en is bezig met het benoemen van meer autochtone Duitse verhuurexperts om potentiƫle klanten en klanten in het land te bedienen.

Point of Rental Software biedt verhuur- en voorraadbeheersoftware aan meer dan 5.000 bedrijfslocaties van alle groottes en branches. Het bedrijf heeft vestigingen in het VK, de VS, Australiƫ en Zuid-Afrika.

Overig nieuws