CMC Duitsland breidt netwerk uit

(L-R) Dieter Roters met Stefan en Thomas Gärtner en Fotios Savvas

De Duitse partner van de Italiaanse spinhoogwerkerfabrikant CMC – CMC Arbeitsbühnen – heeft verkoop- en verhuurbedrijf Wolfgang Gärtner Baumaschinen uit Moritzburg aangesteld als regionale dealer.

Gartner ligt 10 kilometer ten noorden van Dresden en zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop en productondersteuning in Saksen en de aangrenzende deelstaten / Lander van Saksen-Anhalt, Thüringen en delen van Brandenburg. Tot nu toe concentreerde het bedrijf zich op verreikers, wielladers, schrankladers, graafmachines en vorkheftrucks, maar het heeft nu een 23 meter lange CMC S23 in ontvangst genomen als uitgangspunt voor zijn verkoopinspanningen.

Dieter Roters van CMC Arbeitsbühnen zei: “Het bedrijf Gärtner heeft jarenlange ervaring op het gebied van hoogwerkers op rupsbanden. Op deze manier kunnen de bedrijfsdirecteuren Stefan en Thomas Gärtner hun portfolio verder uitbreiden.”

Stefan Gärtner voegde toe: “We hebben een groot verzorgingsgebied van eigenaren van onroerend goed, boomdiensten, schoonmaakbedrijven en eindklanten, waar we de machinetechnologie van CMC kunnen presenteren en zorgen voor een optimaal advies en service voor de klant ter plaatse.”

Overig nieuws