Nieuwe manager voor Riwal Zweden

Riwal heeft Anna-Lena Berg aangesteld als country manager voor zijn operatie in Zweden – Riwal Sverige.

Ze komt bij het bedrijf vanuit Dustcontrol, waar ze sinds 2013 CEO is. Daarvoor werkte ze zeven en een half jaar bij de Zweedse verhuurgroep Cramo als hoofd verkoop en bedrijfsontwikkeling.

Riwal CEO Pedro Torres zei: “We zijn verheugd aan te kondigen dat Anna-Lena onze nieuwe country manager is, aangezien er grote kansen in het verschiet liggen in Zweden. Met de strategische achtergrond van Anna-Lena kunnen we onze aanwezigheid in Zweden gestaag uitbreiden en ernaar streven de voorkeursleverancier te worden voor werken op hoogte. Haar uitgebreide ervaring, gecombineerd met haar kennis van hoogwerkers en de verhuurmarkt, zullen ons in staat stellen om onze groeistrategie verder vorm te geven en te versnellen. “

Berg voegde toe: “Ik ben verheugd en vereerd dat ik ben benoemd tot country manager voor Riwal Zweden. Ik zal de Riwal Way blijven implementeren en ontwikkelen – om onze klanten de best mogelijke klantervaring en innovatieve oplossingen voor werken op hoogte te bieden. Duurzame en winstgevende groei is ons doel. Dit willen we bereiken door in te spelen op toekomstige eisen vanuit de markt, waarin de nadruk steeds meer komt te liggen op duurzaamheid en het kunnen aanbieden van pragmatische digitale diensten. Tegelijkertijd moeten we onze unieke specialistische kennis koesteren en uitbreiden waar nodig.”

Overig nieuws