AlmaCrawler en Multitel Pagliero bundelen krachten

created by dji camera

AlmaCrawler en Multitel Pagliero, hebben hun krachten gebundeld om een nieuw conceptproduct te lanceren gebaseerd op technologieën van beide bedrijven: de UltraLight-serie.

De nieuwe samenwerking tussen AlmaCrawler en Multitel Pagliero heeft geleid tot de lancering van de UltraLight-serie en in het bijzonder het eerste product, de JIBBI U-1570, met een mix van prestaties die de belangrijkste sterke punten en kennis van beide bedrijven omvatten.

De Ultralight Boom geproduceerd door Multitel Pagliero met een speciale aluminiumlegering en heeft een stevige maar lichte structuur. Deze technologie, gecombineerd met de innovatieve AlmaCrawler Bi-Leveling Undercar, heeft een zelfrijdend rupsvoertuig opgeleverd met een werkhoogte van meer dan 15 meter en een totaalgewicht van minder dan 2.900 kg, dat op hoogte kan rijden op oneffen terrein en/of steile hellingen (tot 22°) dankzij de dynamische en proactieve nivelleringstechnologie.

Met een verhuurspecifiek ontwerp, een maximale reikwijdte van 8,4 m en zelfrijdend tot 9,5 m, heeft de nieuwe UltraLight JIBBI 1570 een variabele spoorbreedte van de onderwagen die het werken in krappe ruimtes gemakkelijker maakt (spoorbreedte: 1,35 m, 1,90 m, 2,15 m, 2,45 m).

Uitgerust met een 3-cilinder Yanmar-dieselmotor (14,1 kW – 19,2 pk), het compacte formaat verzekerd gebruiksgemak, terwijl de 1,4 meter brede mand (ontworpen om in dezelfde maatbreedte van de machine te blijven) +/- 90° kan draaien met een maximale capaciteit van 250 kg.

De JIBBI U-1570 is de volgende stap binnen het JT-assortiment. Het is specifiek ontworpen voor zowel de verhuur- als de eindgebruikersmarkt en presenteert zichzelf als een gemakkelijk verplaatsbaar zelfnivellerend platform met telescopische giek, veelzijdig en zeer geschikt voor meerdere toepassingen.

Totaallift is importeur en leverancier van diverse soorten hoogwerkers en heftrucks voor werkzaamheden op hoogte. Voor AlmaCrawler is Totaallift de Nederlandse importeur.

Overig nieuws