Russische distributeur voor JLG

JLG heeft Technotrade aangesteld als distributeur voor Rusland en Wit-Rusland.

Technotrade zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop, marketing, training en after sales service voor het volledige assortiment JLG-hoogwerkers in de twee landen.

Het bedrijf maakt deel uit van de Cavag-groep, die 19 jaar geleden begon met de distributie van grondafhandelingsapparatuur en bedrijven vertegenwoordigt zoals JBT-jetway-systemen, Cobus-bussen, met zoutstrooiers, vliegtuigsleepboten en veegmachines. Het omvat ook de afvalinzamelingsbranche en vertegenwoordigt het mede-Oshkosh-groepsbedrijf McNeilus en het Nederlandse Geesink Norba.

Ian Hume, verkoopdirecteur van JLG voor het Midden-Oosten, Afrika, India en Rusland zei: “We zijn erg blij dat Technotrade het recht op zich neemt om het product van JLG te distribueren en service aan te bieden voor ons product in de regio. Door hun aanwezigheid en expertise zijn we van plan de producten van JLG verder te laten groeien in Rusland en Wit-Rusland.”

Technotrade chief executive Dmitriy Ochkinas voegde toe: “We werken al meer dan 10 jaar samen met Oshkosh met grondapparatuur voor luchthavens en afvalinzamelingsapparatuur en zijn verheugd om JLG hoogwerkers voor verkoop en service aan onze Oshkosh-productportfolio toe te voegen. We zijn verheugd om lid te worden van de JLG-familie en klaar om alle infrastructuur van de hele Cavag-groep te gebruiken om aan de behoeften van de JLG-klant te voldoen. Onze belangrijkste focus bij JLG is de organisatie van hoogwaardige aftersales-service voor JLG-klanten in Rusland en Wit-Rusland.”

Overig nieuws