CEM bestrijkt heel Europa voor Horyong

De Zuid-Koreaanse fabrikant van hoogwerkers, kranen en meubelliften, Horyong, heeft zijn distributieovereenkomst voor meubelliften met het Italiaanse CEM Elevatori uitgebreid tot heel Europa.

CEM werd in 2017 aangesteld als distributeur voor Italië, Spanje en Malta, maar wordt nu de exclusieve distributeur van de fabrikant voor heel Europa. CEM-topman Loris Manocchia en broer Luigi bezochten de vestiging van Horyong in Zuid-Korea om de overeenkomst te ondertekenen en om de nieuwste 38 meter lange Horyong PE 3809 meubellift voor op een vrachtwagen te bekijken. Met zijn negendelige aluminium ladder/giek tot 60 graden geheven, kan hij 200 kg dragen tot een hoogte van 31 meter en een straal van 14,5 meter. Op zijn maximale hoogte van 90 graden heeft hij een capaciteit van 400 kg, die hij in een straal van vier meter tot een hoogte van 38 meter kan tillen.

Manocchia zei: “We zijn herbevestigd als exclusieve importeur en distributeur in Europa, een belangrijke prestatie, die het hele CEM-team erg trots maakt op het vertrouwen dat de Koreaanse fabriek hen opnieuw heeft bevestigd. De nieuwe Horyong PE 3809 is ook een echt wonder, een buitengewone ladderlift met unieke afmetingen en onvoorstelbare operationele prestaties.”

Overig nieuws