IPAF benoemt lid raad van bestuur

IPAF – de International Powered Access Federation heeft Jacco de Kluijver van Genie Europe benoemd tot lid van de raad van bestuur.

De Kluijver betrad de hoogwerkerindustrie in 2000 toen hij vanuit het scheepvaart- en logistiekbedrijf Slavenburg & Huyser in dienst trad bij HDW, de Genie-distributeur voor Nederland. In 2005 stapte hij over naar Towerlight als salesmanager Europa, waarna hij in 2007 naar Genie vertrok als salesmanager voor de Benelux en het jaar daarop het VK en Ierland aan zijn grondgebied toevoegde. Hij werd gepromoveerd tot zijn huidige rol als vice-president van sales & marketing voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten in 2015 en sinds 2020 India.

IPAF-president Norty Turner zei: “Jacco heeft gediend als vertegenwoordiger voor Genie in de IPAF Council sinds 2014, en werd in 2015 bevestigd als de fulltime vertegenwoordiger van het bedrijf, dus zijn overstap naar het IPAF-bestuur is een natuurlijke vooruitgang. Zijn ervaring met het werken voor een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van apparatuur zal de Federatie enorm ten goede komen, aangezien we ernaar streven onze leden en de bredere industrie te ondersteunen en te ondersteunen terwijl deze zich blijft opbouwen na de coronaviruspandemie.”

De Kluijver voegde toe: “Voor mij sluit het werk dat IPAF doet naadloos aan bij het doel dat elke gebruiker van hoogwerkers over de hele wereld heeft – en het doel dat elke fabrikant van hoogwerkers zou moeten hebben – mensen helpen veilig op hoogte te werken en hen naar huis te laten gaan naar hun families aan het einde van elke werkdag. Ik ben vereerd dat ik gevraagd ben om lid te worden van het IPAF-bestuur; mijn doel zal zijn om de penetratie van IPAF als de leidende trainingsstandaard voor veilig werken op hoogte buiten de gevestigde markten te vergroten, en om samen te werken met fabrikanten van apparatuur in termen van ontwikkeling en implementatie van nieuwe normen en processen voor veilig gebruik.”

Overig nieuws