Nieuw 29 meter Isoli

Isoli heeft de nieuwe 29 meter PNT 290 gelanceerd.

De nieuwe hoogwerker biedt een maximale reikwijdte van 16,5 meter, op een hoogte van 12 meter met een platformcapaciteit van 250 kg met een mand/platform van 2,2 meter bij 750 mm. Het hefmechanisme bestaat uit een klassieke dubbele sigma-stijgbuis met daarbovenop een uit vier delen bestaande telescopische giek met intern uitschuifmechanisme en stroomrail, met vuilbeschermers van het borsteltype tussen de secties.

De zwenkhoek is 400 graden, terwijl de aluminium mand is ontworpen om snel en gemakkelijk te worden verwijderd en op het dek te worden opgeborgen, waardoor de totale lengte van de machine wordt verkort, maar ook kan worden vervangen door een hijshaak voor licht kraanwerk.

Het nieuwe platform kan gemonteerd worden op een 11 tons chassis met een wielbasis van 3,6 of 3,9 meter. De totale opberglengte is 8,1 tot 8,2 meter, afhankelijk van de installatie, met een totale hoogte van 3,43 meter.

Luciano Lazzarin, commercieel directeur van de Isoli Skywork-divisie, zei: “We zijn erg trots op deze machine, die is ontstaan ​​door te luisteren naar de markt en klanten. Een hightech systeem dat is ontworpen om ook gebruiksvriendelijk te zijn, omdat degenen die op hoogte werken in de eerste plaats eenvoud en maximale veiligheid zoeken.”

Overig nieuws