Manitou stelt Shawmut aan als dealer

Manitou heeft Shawmut Equipment aangesteld als dealer van verreikers in de staten Massachusetts, Connecticut, Rhode Island en Vermont.

Shawmut is al lang een distributeur van Grove-kranen en handelt ook Potain-torenkranen, Manitowoc-rupskranen samen met National Crane en Broderson pick & carry-kranen. Het bedrijf is gevestigd in Manchester, Connecticut en heeft vestigingen in South Easton, Massachusetts en Elmsdale, Nova Scotia in Canada.

Shawmut werd in 1957 opgericht als kraandistributeur door George J. O’Connell, tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door een derde generatie.

Scott McGuigan, algemeen directeur voor de oostelijke regio van Manitou zei: “Het is met groot genoegen dat ik Shawmut Equipment welkom heet in het Manitou-dealerkanaal. Shawmut Equipment is een familiebedrijf van de derde generatie dat nu de roterende en zware verreikerlijnen van Manitou vertegenwoordigt. Shawmut’s toegewijd verkooppersoneel en in de fabriek opgeleide technici zullen een enorme aanwinst zijn voor ons klantenbestand in de regio New England. We hebben het geluk zo’n sterke en succesvolle dealer aan ons netwerk toe te voegen.”

Joseph Vergoni, vice-president van Shawmut, voegde hieraan toe: “Shawmut Equipment is verheugd om dealer te worden van Manitou-verreikers, de marktleider in de productie van materiaalbehandelingsapparatuur. Manitou-verreikers passen uitstekend bij ons bedrijf. De productlijn van Manitou zal een uitstekende aanvulling zijn aan onze bestaande uitrustingslijnen, waardoor we nieuwe klanten kunnen bedienen en nieuwe markten kunnen verkennen. We kijken uit naar een lange en succesvolle relatie met Manitou.”

Overig nieuws