Beurzen APEX en IRE geheel uitverkocht

Meer dan 225 bedrijven exposeren van 6 tot 8 juni op de hoogwerker tentoonstelling APEX en de International Rental Exhibition (IRE) in Maastricht.

Beide beurzen zijn uitverkocht: 100 leveranciers hebben zich ingeschreven voor IRE en meer dan 125 voor APEX. De shows vinden plaats in het MECC in Maastricht van 6 tot 8 juni.

Tot de APEX exposanten behoren onder meer Dingli, Genie, JLG, Haulotte, Holland Lift, Manitou, Riwal, Ruthmann, Skyjack, Snorkel, Versalift en XCMG.

Tot de IRE exposanten behoren Atlas Copco, Case Construction, Ditch Witch, Generac, Hitachi, JCB, Kaeser, Trackunit, Volvo CE en Yanmar CE.
Samen vormen de beurzen de perfecte gelegenheid voor bezoekers om het volledige gamma van producten en technologie te zien die in de verhuursector worden gebruikt.

Tony Kenter, CEO van Industrial Promotions International BV (I.P.I.), organisator van de beurs, zegt: “De beurzen vormen een geweldige kans om een breed scala aan producten en diensten te zien. Verhuurbedrijven en andere kopers willen graag de nieuwste machines met accu of lage uitstoot zien, evenals nieuwe oplossingen voor werken op hoogte. De uitdrukking ‘one stop shop’ wordt misschien teveel gebruikt, maar het is een nauwkeurige beschrijving van wat er van 6 tot 8 juni in Maastricht gebeurt.”

Het zal de eerste keer zijn dat de shows worden gehouden sinds 2017, waarbij de evenementen van 2020 werden geannuleerd vanwege de pandemie.

De beurzen worden georganiseerd door IPI en KHL Group. De partnervereniging voor IRE is de European Rental Association, terwijl IPAF de associatiepartner is voor APEX.

Overig nieuws