Axolift breidt uit naar Noorwegen

Axolift heeft aangekondigd dat het een overeenkomst heeft bereikt met TSK MASKIN Noorwegen om zijn volledige assortiment LLA-platforms in Noorwegen te distribueren.

Kjell Pettersson, CEO en verkoopdirecteur van TKS MASKIN: “We zien een toenemende vraag naar LLA-platforms in Noorwegen en wilden ons assortiment uitbreiden met concurrerende producten van hoge kwaliteit. Het bezoek aan de fabriek deze week was uiterst productief en gaf ons een goed inzicht in de kwaliteit van de producten en het team achter AXOLIFT. TSK Maskin is blij dat er overeenstemming is bereikt en de eerste AXOLIFT-producten zullen zeer binnenkort in Noorwegen aankomen.”

Massimo Grossele, CEO van AXOLIFT: “Uitbreiding van ons dealernetwerk is een prioriteit voor AXOLIFT in 2024 en aanwezig zijn op alle Scandinavische markten is onderdeel van onze groeistrategie. Het creëren van een veilige werkomgeving staat in Scandinavië voorop en wij zijn ervan overtuigd dat ons LLA-assortiment zeer geschikt is voor de hoge eisen in Noorwegen. Het management van TSK MASKIN heeft een lange geschiedenis in de hoogwerkerindustrie in Noorwegen, een expertise die wij waarderen en die ons zal helpen onze activiteiten in Noorwegen en daarbuiten te laten groeien.”

Overig nieuws