Herc neemt Rental Works over

Herc Rentals heeft het in Maryland gevestigde bedrijf Rental Works overgenomen, dat opereert vanuit vijf locaties in Maryland, Noord-Virginia en Delaware.

Rental Works, gevestigd in Annapolis, werd in 2007 opgericht door David Graham en Ken Wagner en wordt momenteel beheerd door Graham en Ken’s zoon Sam, die onder Herc-eigendom blijft. Het bedrijf beschikt over een gemengde algemene verhuurvloot, waaronder een groot aantal hoogwerkers en verreikers.

David Graham zei: “Wij bij Rental Works willen onze medewerkers en klanten bedanken voor hun loyaliteit en steun. We waren echt gezegend dat we de afgelopen 16 jaar naast je mochten werken. We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Herc en zijn ervan overtuigd dat onze gedeelde cultuur, gebouwd op integriteit, respect, teamwerk en verantwoordelijkheid, dit tot een geweldige bedrijfscombinatie zal maken. Mijn partners en ik willen graag onze klanten en ons team bedanken voor het succes van Rental Works of Maryland, en we kijken uit naar geweldige dingen die komen gaan als onderdeel van het Herc-team.”

Wagner voegde hieraan toe: “Door het combineren van Rental Works en de teams van Herc Rentals kunnen we onze klanten op veel grotere schaal ondersteunen met dezelfde eersteklas klantenservice, terwijl we onze medewerkers meer kansen bieden. Kortom, het heeft de beste ‘Kans op Succes’ gecreëerd, wat ons kerndoel was bij Rental Works.”

Overig nieuws